болти старі ті що стояли.
понятно, прокладка какая? или тоже старую поставили?
Ролик на маслонасосе, можна резьбу перерезать на шпильку, если она там не стоит, малеха непомню.....
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:18
болти старі ті що стояли.
Ролик на маслонасосе, можна резьбу перерезать на шпильку, если она там не стоит, малеха непомню.....
Вы или со своим народом (Государством) или нет. Если нет, я за то чтоб вас уничтожить, а не ждать удара в спину.
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:22
Це буде дуже ненадійна споруда...Я б такого не робив.А якби й робив,то не собі і тільки під відповідальність замовника...
Міняти насос!!!
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:25
Колгосп не пройде.Прийдеться замінити корпус маслонасоса.Щоб зняти маслонасос-потрібно зняти піддон...
ну можжна перегнать на шпильку, но акуратно.....и с умом.....
Вы или со своим народом (Государством) или нет. Если нет, я за то чтоб вас уничтожить, а не ждать удара в спину.
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:30
Дивна ти людина...
Напишу ще раз...
Отвір для кріплення роліка-натягувача,знаходиться на корпусі маслонасоса...
Колгосп не пройде.Прийдеться замінити корпус маслонасоса.Щоб зняти маслонасос-потрібно зняти піддон...
Це зрозуміло?!
ой, сорі, недочитав, дуже перепрошую)
а переточити різьбу можна з 8 крок 1,25 на 9 під інший болт? бо маю токаря знайомого який зробить будь який болт з будь якого матеріалу, і будь де зробить різьбу
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:35
Юстас, ну еще можно впресовать болт с граненной звездой, на некоторых он идет по заводу....
Ну варианты есть, но опять же повторюсь, с правельным подходом.....
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:37
прокладки і сальники всі нові.
ну можжна перегнать на шпильку, но акуратно.....и с умом.....
шпилька не пройде, треба щоб була плоска головка болта, бо буде впирати в шків на колінвалі
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:40
Юстас, ну еще можно впресовать болт с граненной звездой, на некоторых он идет по заводу....
болт впресувати в ролик? можна пробувати, але хз... сумнівно. по моєму краще переточити різьбу під більший болт
seruj_G, ты про прокладку ответиш?
я ж тобі написав, всі прокладки нові
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:41
болт впресувати в ролик? можна пробувати, але хз... сумнівно. по моєму краще переточити різьбу під більший болт
а в ролеке он пройдет? или ты каждый разворачивать будеш?
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:42
а переточити різьбу можна?
Дуже стрьомно...Тобі вирішувати але я б не ризикував...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 22:55
вот такой....
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 23:01
запресувати можна, ..
Ділов то...
Зробиш ще раз попихач...
Изменено: Юстас, 10 Июнь 2013 - 23:03
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 10 Июнь 2013 - 23:04
запресувати можна, але всерівно треба або міняти маслонасос, або розточувати старий....
а якшо міняти, то немає смислу запресовувати болт
я так больше немогу....................
Опубликовано 24 Июнь 2013 - 22:55
і так, пройшов я обкатку, все як книжка пише, все було гут. і поступово вона почала жерти масло....... сьогодні засік новий рекорд: 1л. на 300км. я просто в шоці. мабуть ви були праві, схиляю голову...
і тепер питання. що робити далі? розточувати цилінри і ставити ремонтні поршні? чи купити новий мотор? хоча "новий мотор" він як кіт в мішку, може бути такий самий як мій.
порадьте що робити хто з таким стикався, і скільки приблизно це буде коштувати?
Опубликовано 24 Июнь 2013 - 23:04
seruj_G, дефектовать мотор нужно полностью. И из результатов исходить, а не пытаться малой кровью закрыть большую задницу.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых