А я вот что скажу : купил бутылочку джина и смокчу себе потрошку . Кололся на Бомбей , но не раскололся , жаба задушила двести гривеников переплачивать . Меня и Биф устраивает .
Реклама
Клуб анонимных алкоголиков
Опубликовано 15 Январь 2021 - 19:48
А я вот что скажу : купил бутылочку джина и смокчу себе потрошку . Кололся на Бомбей , но не раскололся , жаба задушила двести гривеников переплачивать . Меня и Биф устраивает .
А я на НГ раскололся, 600грн за 1л. в МЕТРО, Бомбей поярче Бифа.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 17 Январь 2021 - 11:35
Панове, я вибачаюсь,але як ви вживаєте джин, які пропорції та з чим?
Кожен для себе вибирае свій рецепт, класичний 1ч. джину на 2-3ч. тоніку лайм та лід, але ніхто не забороняе експерименти, можна і чистяком як Шусман, но то на любітеля
Опубликовано 17 Январь 2021 - 14:50
Сравнил лет пять назад с настоящим. Больше это (нужное вставить) произведенное у нас не потребляю.з Schweppes Indian Tonic, застереження - містить хінін, і фісташки
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 17 Январь 2021 - 18:21
мой дружбан пьет с горла
І я. Мій любимий.
Не реклама, да і яка може бути реклама в моєму випадку. Файно з горла потягнути і сочним кислим яблуком загризти. Ну звичайно ж не на пустий желудок, реальних 47% бистро зкосить.
https://rozetka.com....16000/p5720271/
Привет пьяницы)))))
О, привіт ходок по воді. Ти де зараз?
Опубликовано 19 Январь 2021 - 15:29
Залишилось знайти правильний джин. Який можна брати, щоб у ньому не розчаруватися?
Отправлено с моего Xiaomi Redmi 4 Prime через Tapatalk
Не стоит прогибаться под изменчивый мир...
Si vis pacem, para bellum
Опубликовано 19 Январь 2021 - 15:36
Так писали же выше , выбор не велик , но он есть . Или Beefeater или Бомбей в голубых бутылках , сорока семи градусный .
Бомбей в полтора раза лучше , но и ровно в столько же дороже .
Рецепт , можешь еще попробовать : жменю снега , сок терпкий темно-красный - рябина , гранат , черная рябина , смородина , и джин . пропорция по потребностям . Если хочется , можно тоника добавить , но не обязательно .
Коктейли все на любителя , чистым лучше , но это особенность для нашей страны , во всем мире такой градус не принято пить
Изменено: Шусман, 19 Январь 2021 - 15:41
Опубликовано 19 Январь 2021 - 16:42
Дякую за рецепти, з горла також мабуть не погано!
Залишилось знайти правильний джин. Який можна брати, щоб у ньому не розчаруватися?
Так писали же выше , выбор не велик , но он есть . Или Beefeater или Бомбей в голубых бутылках , сорока семи градусный .
Бомбей в полтора раза лучше , но и ровно в столько же дороже .
+1, ще можна Джин Hayman's London Dry 0.7 л 41.2% брав в Сільпо по акції за 360грн дороще нема сенсу
Опубликовано 19 Январь 2021 - 20:01
Коктейли все на любителя ,Я сейчас беру вишевий сік і трохи давлю грейпфрута ля кіслоти,ще є непоганий варіант з ананасовим соком...
Или Beefeater или БомбейПочинати краще з Біфа...
Hayman's London Dry 0.7 л 41.2% брав в Сільпо по акції за 360грн+1. Досить балансовано якість/ціна
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 19 Январь 2021 - 21:12
27REGION,Не пий гадості.
К середине XVIII века джин стал большой общественной проблемой в Лондоне. Им торговали практически на каждом шагу, крепость напитка составляла 80 градусов, за качество никто не отвечал, но приемлемая цена и убойный и эффект сделали его чрезвычайно популярным у низших слоев населения.
Но закон обійшли і продавали джін з автоматів у вигляді кішки . Я бачив в Лондоні пару раз таких котів але не звернув уваги.
Почитай, цікаво.
Так можна і самогон в центрі Києва продавати.
https://66sean99.liv...com/408541.html
Опубликовано 26 Апрель 2021 - 14:30
Положение безвыходное , несу тёплую в номер и ставлю в холодильник
Опубликовано 26 Апрель 2021 - 15:56
Плюс тридцать четыреЗаздрю...
водка в баре такой же температурыСпівчуваю
)))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых