Реклама
Ремонт кондиціонерів на ЗеленійВідгук
Опубликовано 09 Май 2012 - 13:28
Заїхав до хлопців на Зеленій , зробили за годину,порадили як краще екплуатувати,щоб не ламалось...щей знижку зробили 10%(це для опель клубу)
Тепер класно ,холодно ,правда погода зразу зіпсувалася
Велике їм дякую за оперативність.
Опубликовано 12 Май 2012 - 07:03
Я знаю де дешевше http://www.autoclima...ua/kontaktu.htm я їхніми послугами тільки і користуюсь і всім раджуТАК 250 ГРН без барвника, еле Стелс знає де дешевше.
Опубликовано 12 Май 2012 - 07:08
місяць тому заправлявся в них (і масло під шумок поміняв ) сервісом і фаховістю задоволенийЯ знаю де дешевше http://www.autoclima...ua/kontaktu.htm я їхніми послугами тільки і користуюсь і всім раджу
Опубликовано 31 Май 2012 - 21:16
є декілька видів і крім того недобросовісні заправщики заправляють зовсім не автомобільним фреоном, в результаті чого сильно падає довговічність системи.а які є види фреону для автомобільних кондиціонерів?
можна заправити систему і за 150грн. питання в тому скільки часу вона потім послужить.так то воно так, але переважно ціни одинаковs, э просто клас легкова - ціна така , бус чуть дороще, ніхто не виміряэ скіки вони туда фреону влили)
Фаховий підхід до справи і якісні комплектуючі роблять свою справу і знаю що хлопці на Зеленій дорожать своєю репутацією.
Опубликовано 31 Май 2012 - 21:54
тобто якість фреону виключно на совісті майстрів, варіантів "заправити привезеним з собою", або перевірити чим заправляють немає?є декілька видів і крім того недобросовісні заправщики заправляють зовсім не автомобільним фреоном, в результаті....
можна заправити систему і за 150грн. питання в тому скільки часу вона потім послужить.
Фаховий підхід до справи і якісні комплектуючі роблять свою справу і знаю що хлопці на Зеленій дорожать своєю репутацією.
Фреон R-134а - автомобільний варіант ?
http://satmaster.com...2_Vidy_freonov/
Опубликовано 01 Июнь 2012 - 16:49
Тобто ти впевнений що вони різним фреоном (Шевченка і Зелена) заправляють тому і різниця в вартості?Заправки теж різні бувають, не можна їх оцінювати по принципу заміненої деталі. Різний фреон, різна кількість в залежності від системи, звідти і різниця у вартості.
Опубликовано 02 Июнь 2012 - 22:03
Як перевірив?Якщо відносно кондиціонерщиків на Зеленій, то я точно знаю що в них йде той фреон що треба, відносно Рясного промовчу, а про інших не вкурсі :-)
Я вже 4 роки їзджу на заправці в Рясне,100грн це не гроші,а відношення плюс фаховість для мене має велике значення.На Зеленій не був і думаю поки є в Рясне такий сервіс то і не буду.В принципі ризикнути можна...але 100 грн на одній заправці не якісним фреоном- це не економія.
Бо якщо прийдеться щось міняти, то буде далеко не 100 грн.
Повністю підтримую
Andy_Lv
Опубликовано 05 Июнь 2012 - 23:43
Раньше включал вентилятор на "единичку" и то на стекле появлялся конденсат со стороны улицы, приходилось щетки включать!
А теперь врубаю на "тройку-четверку" и всё-равно жарко.
Кондюк недавно заправляли, давление держит.
Скорее всего это вина забитых радиаторов, как наружного, так и внутреннего.
Вопрос:
Для чистки внутреннего радиатора (снять-поставить панель и т.д.), обязательно ли ехать к кондиционерщикам или это под силу любым другим мастерам?
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых