Реклама
просто вектра ... просто турбо ...OVA C20LET 4x4
Опубликовано 14 Октябрь 2012 - 21:51
Ты еще не ездил зимой на полном?
Опубликовано 15 Октябрь 2012 - 14:05
Опубликовано 22 Декабрь 2012 - 18:00
З.І. вчора працівник ДПС мене запитував де бампер , а я йому у відповідь - бампер на місці , просто немає пластикової накладки на бампер . Віддав доки і крізь зуби побажав щасливої дороги , хотів розвести мене на протокол , за некомплектну машину , а не получилось
тут пару постами вище Саня Berseker пояснювавзнаю, но думал только для заднего привода...
все так і є , якщо чуток газу , то як на передньому , а більше газу і зад починає переганяти . Взагалі то я задоволений , з 4х4 машина набагато керованіша , навіть у не контрольованому заносі.Совсем все по другому на полном, если на малом газу входить то как на переднем едит, а если чуть больше газу то типа как на заднем (только очень плавно)
Опубликовано 23 Декабрь 2012 - 10:40
Нет, именно для варианта когда ведущая ось и мотор вместе. Переднеприводные все на ледяную горку передом не всегда, а задом заедут:) А Запорожец- передом, обо ведущая ось и мотор- сзади:)знаю, но думал только для заднего привода...
А чего на первом фото балка не 4х4?
Крыша переварена? Люк хотел?
Опубликовано 23 Декабрь 2012 - 15:46
именно для варианта когда ведущая ось и мотор вместе. Переднеприводные все на ледяную горку передом не всегда, а задом заедут:) А Запорожец- передом, обо ведущая ось и мотор- сзади:)
спешу на ДР, а то нарисовал бы картинки с векторами сил и направлений
Опубликовано 25 Декабрь 2012 - 12:47
Витя знает о чем... Тема ПП яро обсуждается на калибро-клубе:)ты о чем?
П.С. liolik82,просьба, купи пару пачек соли, и посыпь возле гастронома, а то сегодня с котом еле выехали. Еще пришлось, предварительно, выталкивать 740-ю.
Я к гастроному не езжу... Так что с солью ты сам как-нибудь разбирайся...
Опубликовано 21 Март 2013 - 16:30
парочка фоток.
на днях проводив ремонт роздатки не знімаючи її з машини. розказую по порядку , десь місяць назад , у мене потік поршень прижимного циліндра , ( АТФ виливалась з сапуна роздатки) я відключив 4х4 і так їздив до сьогодні , і таки рішив поміняти поршень.
все зробив по місцю не знімаючи роздатки , заодно поміняв пакет фрікціонів , бо те що я витянув зі своєї роздатки , фрікціонами назвати було важко :-) накладок місцями просто не було. дальше все на фото.
З.І. ага і ще одне , я так поняв поршень у мене потік через виробітку фрікціонів , так як знятий пакет з моєї роздаткимав всього товщину 20мм.
Опубликовано 21 Март 2013 - 16:41
Машинка клас ,удачідавно нічого не писав . прийшла весна сніги розтанули , і машина отримала весняний облік .
парочка фоток.
на днях проводив ремонт роздатки не знімаючи її з машини. розказую по порядку , десь місяць назад , у мене потік поршень прижимного циліндра , ( АТФ виливалась з сапуна роздатки) я відключив 4х4 і так їздив до сьогодні , і таки рішив поміняти поршень.
все зробив по місцю не знімаючи роздатки , заодно поміняв пакет фрікціонів , бо те що я витянув зі своєї роздатки , фрікціонами назвати було важко :-) накладок місцями просто не було. дальше все на фото.
З.І. ага і ще одне , я так поняв поршень у мене потік через виробітку фрікціонів , так як знятий пакет з моєї роздаткимав всього товщину 20мм.
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых