Недавно на сервисе онлайн заказа билетов Сильпо Вояж нашел массу предложений по лоукостерам, в том числе и турецким, которые обещали выйти на рынок и походу таки вышли. Это на самом деле не может не радовать. Давно хотел чтобы была возможность летать на лоукостерах, так и компании охотнее в командировку отправляют к тому же )))))
Реклама
Авиабилеты. Новости и скидки авиакомпаний.что, где, по чем?
Опубликовано 23 Март 2016 - 15:28
http://lowcostavia.c...e-from-29-euro/
Новий рейс Wizz Air з Вільнюса у Ісландію! Авіаквитки від 19€
Уже купил. на декабрь 2016
Опубликовано 23 Март 2016 - 16:54
http://lowcostavia.c...e-from-29-euro/
Новий рейс Wizz Air з Вільнюса у Ісландію! Авіаквитки від 19€
Уже купил. на декабрь 2016
Аж руки чешуться...если бы не ремонт в квартире, вообще не думал бы однозначно!!!
Ну и вопрос по визам конечно...у нас через месяц мульти-шенген заканчивается, т.е. в Литву надо будет делать шенген и отдельно в Исландию визу открывать...
Думай-те
Опубликовано 24 Март 2016 - 11:44
Аж руки чешуться...если бы не ремонт в квартире, вообще не думал бы однозначно!!!
Ну и вопрос по визам конечно...у нас через месяц мульти-шенген заканчивается, т.е. в Литву надо будет делать шенген и отдельно в Исландию визу открывать...
зачем отдельно? Исландия с шенгеном мульти - и вперед.
у меня тоже литовский мульт заканчивается в мае.
Опубликовано 26 Март 2016 - 21:12
Надо билеты до Бангкока . Дешевле всего через москву , но такой вариант по понятным причинам отпадает .
Нормальный вариант через Стамбул . Тяжело найти подешевле .
Из Днепропетровска Беня возит до Стамбула за 4 тыс , а из Киева на этот же рейс стоит 10 тыс .
причем самолет летит из Днепра в Борисполь , там семь часов стоит , но подсесть в Киеве взяв билет с понтом от Днепра нельзя . Их Киева только за десять .
Опубликовано 26 Март 2016 - 21:22
Нормальный вариант через Стамбул . Тяжело найти подешевле .
Из Харьков,Одесса, Львов, Запорожье - АтласДжет, Пегасус, Туркиш, цены до 120$, "на завтра".
Изменено: djonatan_kr, 26 Март 2016 - 21:25
Улыбайтесь!!! Один хрен, ваши проблемы никого не волнуют. И живите так, чтобы жизнь, пиная вас, сломала ногу!
Опубликовано 15 Май 2016 - 10:47
Та дай бог здоровья ему , его жене и ихнему бизнесу .
Правда кто он и откуда , непонятно . Та и не надо оно мне .
Я на его ссылку не заходил . Ему надо по сотням форумов подобные рекламки покидать . Тяжелая работа .
А у меня нормально вопрос разрешился . В Франковске ремонт полосы , предложили выбрать любой другой вариант за те же деньги . Выбрали лететь из Борисполя .
Опубликовано 02 Декабрь 2016 - 10:25
Оптимально-романтичний маршрут, щоб прогулятись трьома чудовими містами Польщі на день закоханих. 4 перельоти Київ – Вроцлав – Варшава – Гданьск – Київ від 54 євро!
Найдешевший маршрут можна підібрати, якщо пробути у кожному з міст від одної до 7 ночей.
Приклад пошуку:
Київ – Вроцлав – Варшава – Гданськ – Київ – 14 – 27 лютого від 50 євро
Київ – Вроцлав – Варшава – Гданськ – Київ – 14 – 27 лютого від 73 євро (інший розподіл днів)
Якщо вам така подорож видається надто довгою, то можна дещо змінити дати, щоб у кожному місті провести по 2 ночі.
Загальна вартість авіаквитків буде від 84 євро:
Приклад пошуку: Київ – Вроцлав – Варшава – Гданськ – Київ – 14 – 20 лютоговід 84 євро
Купити авіаквикти можна на сайті kiwi.com. Читайте інструкцію Як купити квитки на сайті kiwi.com
Нижче опис маршруту з розрахунку 2 дні на кожне місто.
Вроцлав 14-16 лютого
Виліт із Києва у Вроцлав. Прикольно те, що літак не з самого ранку і можна поспати, поснідати, а то й пообідати, а потім приіхати в Жуляни десь о 13-30 (виліт в 15-55), звичайно ж не забудьте зробити чекін та роздрукувати посадкові талони :).
Підготуйтесь до того, що у Вроцлаві крім прогулянки Тумським осторов та старим центром у вас по переду справжній квест – це пошук Вроцлавських гномів. А це посилання – карта гномів вам стане у пригоді
Коли пройдете паспортний контроль у Вроцлаві, то йдіть на зупинку 106 буса, купуйте за 3 злотих квиток за вже через хвилин 30 будете вже в центрі. Таксі буде в 10 разів дорожче. Назад в аеропорт їдьте так само з центру, бус за 3 злотих (20грн)!
В допомогу маршрут з аєропорту – https://goo.gl/maps/or716pV1kdC2
Готелі Вроцлава від 18євро на двох за ніч
Варшава 16-18 лютого
Столиця Польщі в яку ви прибудете в 8 ранку з Вроцлава і пробудете тут також дві ночі.
Думаю, що проблем з тим що подивитись у Варшаві не буде.
Готелі Варшави на ваші дати дивіться – тут . Ціни від 6 євро з людини за ніч, є де розвернутись
Гданьск 18-20 лютого
В Гданьск неможливо не закохатись! Одне з найкрасивіших міст яке я відвідав з 25 країн
В місто легко також доберетесь на автобусі, або на таксі. Але автобус в рази дешевше і вже за 40 хвилин ви в центрі.
Помешкання у Гданьскі зовсім не проблема. Ціни адекватні.
Два дні у Гданьску і додому в Київ
В цілому за 6 днів у Польші проведете гарно час. Там недорого, смачно, красиво!
Гарний подарунок до дня закоханих
Подорожуйте!
Опубликовано 14 Март 2017 - 09:10
Вдруг кто еще не знает:
Wizz Air запустит четыре новых рейса из Украины
http://korrespondent...eisa-yz-ukrayny
Опубликовано 14 Март 2017 - 12:04
stan72,З ссилки- 18 июня из Львова можно будет лететь прямым рейсом в Берлин (Шенефельд). Рейсы будут в среду и воскресенье по 24,99 евро.
Я ще вчора зайшов на візейр-з чевня по жовтень 1 квиток за 25 євро не в мої підходящі дні.Всі квитки 50-60 євро без однієї копійки в одну сторону.Заходив не просто так ,а реально хотів купити квитки.На київ квитки мене не інтересують.
Arbeit macht frei
Опубликовано 15 Март 2017 - 22:18
Я ще вчора зайшов на візейр-з чевня по жовтень 1 квиток за 25 євро не в мої підходящі дні.Всі квитки 50-60 євро без однієї копійки в одну сторону.Заходив не просто так ,а реально хотів купити квитки.На київ квитки мене не інтересують.
Дивився зі Львова в Берлін у червні, то туди/сюди квиток був 800грн, зараз сильно дорожче...
Райнейр з кінця жовтня. ;)
Опубликовано 16 Март 2017 - 12:07
зараз сильно дорожче...
как-то да, аж не верится что скоро безвиз будет
Опубликовано 22 Май 2017 - 23:07
Люди подскажите есть какой сайт подбора перелёта сугубо по лоукостам?
или надо только в ручную лопатить кучу вариантов по каждому перевозчику ?
Пробовал по визейру, ренейру и т.д. попасть в Рим ну них.. не получается дешевле МАУ , такое может быть или я вообще не в теме.
Надо в Рим с средины июля обратно средина августа.
Опубликовано 23 Май 2017 - 07:40
1.PNG 37,93К 11 раз скачано Yurec-8,Бо квитки на прямі рейси продані.З риму в київ чи львів на другу половину серпня взагалі квитків нема.Єдиний варіант якщо купляти сьогодні то 200 євро в дві сторони на якийсь невідомий мені лоукост.
http://www.vueling.c...ind-your-flight
З кракова чи варшави квитки на задані дати 70-80 євро в 2 сторони раянером.
Arbeit macht frei
Опубликовано 23 Май 2017 - 10:50
200 євро в дві сторони на якийсь невідомий мені лоукост.
Смотрел, то только туда 205 евро обратно еще дороже.
З кракова чи варшави квитки на задані дати 70-80 євро в 2 сторони раянером.
У меня получилось за 2+2 (13.07-18.08) 2150 зл. (475 евро) + в Варшаву визами 365 итого 840евро. Причем с разных аеропортов и обратно с ночевкой
МАУ пишут 930 евро прямой без гемора.
А с Львова на Италию ничего не летает?
П.С. Не по теме, но может кто в курсе что автобусом стоит Киев(Львов) - Рим (Неаполь) ?
Опубликовано 23 Май 2017 - 12:39
Люди подскажите есть какой сайт подбора перелёта сугубо по лоукостам?
или надо только в ручную лопатить кучу вариантов по каждому перевозчику ?
Пробовал по визейру, ренейру и т.д. попасть в Рим ну них.. не получается дешевле МАУ , такое может быть или я вообще не в теме.
Надо в Рим с средины июля обратно средина августа.
Юра, скайсканер вже давно шукає квітки з урахуванням більшості лоу-костів.
Де-кілька днів тому на Візеір були 30%-ві знижки (День Народження Компанії).
Думай-те
Опубликовано 23 Май 2017 - 14:22
Юра, скайсканер вже давно шукає квітки з урахуванням більшості лоу-костів.
Та не шукає, показывает Алиталия 28т.грн. и мау 29т.грн (причем так нормально дороже чем на прямую в авиокомпании)
А вот то шо я нарыл вручную Киев-Будапешт-Рим (визейром) непоказывает, там получается 20т.грн но пересадки длинные (вечер-утро)
Де-кілька днів тому на Візеір були 30%-ві знижки (День Народження Компанії).
Блин не знал и на розсылку вроде подписан, было бы очень кстати
Опубликовано 23 Май 2017 - 19:53
У меня получилось за 2+2 (13.07-18.08)Тобі треба 2 квитка на іменно ці числа чи можеш подвінутись туда сюда на пару днів?
П.С. Не по теме, но может кто в курсе что автобусом стоит Киев(Львов) - Рим (Неаполь) ?Автобусом,літом????Зі Львова в 10 вечера відходить поїзд львів-вроцлав.В 5 ранку він в кракові.
Arbeit macht frei
Опубликовано 23 Май 2017 - 20:35
Киев(Львов) - Рим (Неаполь)
https://www.blablaca...644&tcc=IT&tp=0
https://www.blablaca...им&tc=&tcc=&tp=
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 24 Май 2017 - 09:59
Зі Львова в 10 вечера відходить поїзд
Доречі про потяги ... мало хто знає але курсує потяг Київ-Львів-Перемишль https://tsn.ua/ukray...nci-852130.html
зі львова до перемишля за 1.5години і за 170-230грн. а далі з перемишля в краків, жешув чи вроцлав і далі на літак .... теоретично можна поїхати на авто в краків, жешув чи вроцлав і вже потім далі літаком.
Опубликовано 24 Май 2017 - 10:34
Та не шукає, показывает Алиталия 28т.грн. и мау 29т.грн (причем так нормально дороже чем на прямую в авиокомпании)
А вот то шо я нарыл вручную Киев-Будапешт-Рим (визейром) непоказывает, там получается 20т.грн но пересадки длинные (вечер-утро)
Я завжди шукаю рейси з великими паузами.
Наприклад, на осінь шукав собі й дружині квітки Київ-Нью-Йорк.
Знайшов через Стокгольм.
Причому в Стокгольм прилітаєш в 8 вечора, а літак до Нью-Йорка в 6 вечора наступного дня.
Ціна квітка - 212$.
Тобто у нас є можливість провести сутки в цікавому місті нахаляву :)
Отаке
Думай-те
Опубликовано 24 Май 2017 - 17:46
Тобі треба 2 квитка на іменно ці числа чи можеш подвінутись туда сюда на пару днів?
Можу рухаться хоть на неділю. І треба 4 квитка (2дорослі+2діти)
Ще таке питання: може автобусом з Киева(Львова) до Кракова (Варшави) а там Ренейром ?
Опубликовано 25 Май 2017 - 06:50
Можу рухаться хоть на неділю. І треба 4 квитка (2дорослі+2діти)
Ще таке питання: може автобусом з Киева(Львова) до Кракова (Варшави) а там Ренейром ?
Для автомобіля чи автобуса треба запас часу на стояння на границі,від 4 години в безконечність.Літом в жару з дітьми?????Вище запропонований Київ-Перемишль додасть тобі ще одну пересадку,хоча все залежить від годин виліту літака.
Є простіший варіант.Глянь на візаїр з кішіньова.Там на липень є квитки в Рим від 35 євро.А назад дешевше через польщу раянером.Добратись до кішіньова можна прямим поїздом чи автобусом .
І то як на мене сумнівна економія,треба добу їхати поїздом аби було 100 євро дешевше ніж з києва.То саме з польщі,ніби економія буде,а треба буде намучитись з дітьми.
Arbeit macht frei
Опубликовано 02 Июнь 2017 - 09:22
Ловіть момент, кому потрібно:
Привіт, безвіз! В Європу за $29: червневий розпродаж МАУСьогодні авіакомпанія МАУ оголосила грандіозний розпродаж квитків з нагоди введення безвізу з Європою. Найбільший український перевізник віддає 30 тис. місць на європейські напрямки за лоукост-ціною від 763 грн.Розпродаж триватиме лише добу. Старт – у неділю, 11 червня, о 00.01 на сайті авіакомпанії flyuia.com.Період подорожі – з 12 червня до кінця місяця.В акції беруть участь тільки власні рейси МАУ з тризначними номерами після коду PS (наприклад – PS101) – як зі столиці, так і з регіонів України. Відповідно, полетіти за $29 можна з:Києва в Амстердам, Афіни, Бергамо, Берлін, Брюссель, Будапешт, Варшаву, Відень, Венецію, Вільнюс, Дюссельдорф, Женеву, Мадрид, Мілан, Мюнхен, Ніццу, Палангу, Париж, Прагу, Ригу, Рим, Стокгольм, Франкфурт, Гельсінкі та Цюрих;Львова у Болонью, Вільнюс, Мадрид і Рим;Івано-Франківська в Аліканте і Валенсію;Одеси до Вільнюса;Вінниці до Варшави;Чернівців у Бергамо.
Думай-те
Опубликовано 04 Июль 2017 - 21:06
Народ такая дилемма: на границе могут попросить показать обратный билет, а как его можно распечатать не пройдя регистрации на рейс (визейр) ?
П.С. регистрация за 30 дней а у нас вылет за 31 день
Опубликовано 05 Июль 2017 - 11:04
Народ такая дилемма: на границе могут попросить показать обратный билет, а как его можно распечатать не пройдя регистрации на рейс (визейр) ?
П.С. регистрация за 30 дней а у нас вылет за 31 день
распечатайте принтскрин, или установите в телефон приложение виззэер, если возникнут вопросы, просто покажите купленные билеты.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых