Реклама
Дуже хочу в гостідо вас ))
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 12:01
Є два об'єкти куди хочу поїхати - Шацькці озера (на кінець червня) або Синевір (травневі свята) і тиждень часу щоб відпочити.
Можливо будуть плануватися командні "вилазки" опелеводів на природу в ці періоди - я б з радістю приєднався.
Якщо ні - поїду сам і буду радий просто зустрітися зі "старими" та новими клубнями попити пивка.
Порекомндуйте місця середнього класу (200-300 грн за 3/4-місний номер + бажано смачна недорога кухня), щоб заздалегідь можна було їх забронювати.
Yesterday we obeyed kings and bent our necks before emperors. But today we kneel only to truth..
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 12:35
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 14:00
Да эту темку я еще в прошлом году изучил, спасибо Юра!vasikk, Если поедешь на Синевир, то рекомендую ту базу, на которой были мы: http://www.opel-club...howtopic=111282
Дякую за запрошенняvasikk, якщо надумаєш пертись на світязь дзвони
Я думав про ту базу, де опельвка була у 2009 році. Дуже сподобався їхній пляж - окремий та чистий...з житлом допожу ну й розпиттям пива також
А ти нікуди в кінці червня тікати не зібрався?
Yesterday we obeyed kings and bent our necks before emperors. But today we kneel only to truth..
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 14:02
волинь вітає васДякую за запрошення
якщо без збіговиська, то є кращі варіанти.Я думав про ту базу, де опельвка була у 2009 році. Дуже сподобався їхній пляж - окремий та чистий...
"забугорьє" планується, але я ще не вкурсі точних дат.А ти нікуди в кінці червня тікати не зібрався?
тому дзвони
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 14:47
Наприклад?якщо без збіговиська, то є кращі варіанти.
Буде прикро, якщо я раз на рік вирвусь до вас - а ти втічеш"забугорьє" планується, але я ще не вкурсі точних дат.
тому дзвони
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 14:52
приїзджай покажуНаприклад?
в тому районі, тільки трішки далі, є класні бази + на основній турбазі вже зробили пару корпусів.
в принципі вибрати є з чого, щось придумаємо.
слиш дядя ти б на пиво хоть раз вирвався, коли я по столицям катаюсьБуде прикро, якщо я раз на рік вирвусь до вас - а ти втічеш
а якщо серйозно, поїздка не від мене залежить...
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 15:09
Нє, так не катіт . Хочу приїхати вже в конкретне місце, я ж з малими буду - якщо приїдемо а там буде занято - жінка покалічитьприїзджай покажу
в тому районі, тільки трішки далі, є класні бази + на основній турбазі вже зробили пару корпусів.
в принципі вибрати є з чого, щось придумаємо.
А як на Шацьких з екологією зараз? В минулому році читам там проблеми з водою були...
Обіцяю виправитись у цьому році..слиш дядя ти б на пиво хоть раз вирвався, коли я по столицям катаюсь
Якщо буде попадати під якись із зазначених у першому пості періодів - свисни - я буду коригувати планиа якщо серйозно, поїздка не від мене залежить...
Прийнято. Дякую.vasikk, якщо планується на травневі свята поїхати на Синєвир, то раджу заїхати і в Долину Нарцисів (біля Хуста). один раз там варто побувати.
А взагалі чим більше думаю, тим більше хочу одним пострілом двох зайців підстрелити - 3-4 дні покваситися у Шацьку, а потім у Карпати ще на пару днів
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 15:13
то ясно, що забронюємо завчасно, я про те, що вибір є...Нє, так не катіт . Хочу приїхати вже в конкретне місце, я ж з малими буду - якщо приїдемо а там буде занято - жінка покалічить
більшу частину "проблем" з шацькою екологією я сам й запустив в інтернет.А як на Шацьких з екологією зараз? В минулому році читам там проблеми з водою були...
щоб менше їздили
буду знати свої плани свисну...Якщо буде попадати під якись із зазначених у першому пості періодів - свисни - я буду коригувати плани
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 15:19
Головне, щоб було небагато людей, чистий пляж з пісочком і відносно нормальні умови/цінито ясно, що забронюємо завчасно, я про те, що вибір є...
більшу частину "проблем" з шацькою екологією я сам й запустив в інтернет.
щоб менше їздили
Опубликовано 07 Апрель 2011 - 21:59
Ти головне приїзжай, а там видно буде
П.С. за екологію не переживай, якщо получиться зібратись думаю кількість випитого пива+водки попортить твоє здоровя набагато більше чим якась "екологія".
Сказав - відрізав
Изменено: STELS, 07 Апрель 2011 - 22:01
Опубликовано 08 Апрель 2011 - 10:08
ОКТи головне приїзжай, а там видно буде
П.С. за екологію не переживай, якщо получиться зібратись думаю кількість випитого пива+водки попортить твоє здоровя набагато більше чим якась "екологія".
Якщо на Шацькі, то і я на пару днів підскочу!!!!
100км туда-100 назад, ЄРУНДА!!!!!
Тоді орієнтуюсь на кінець червня, щоб вода вже була тепла і пивко можна було би прямо на пляжУ споживати
Приблизно так планую: 24.06 після роботи вирушаю на Шацьк, 3 дні на озерах, а зранку 28-ого на Синевір (теж дні на три)...
Андрію, коли краще номер бронювати?
Опубликовано 08 Апрель 2011 - 10:24
Я буду з трьома маленькими дітьми - потрібні мінімально-розумні умови: ліжка/душ/туалет/холодильник. Люкс не потрібен..Навіщо щось бронювати......... Я минулого року в Шацьку тиждень в палатці прожив, купа задоволення )))) Там є не велике, спокійне наметове містечко.......
Опубликовано 08 Апрель 2011 - 21:32
Якщо надумаєш на турбазу - дзвони, поможемо. Там, правда, людей трохи буде, але і цивілізації більше. А якщо хочеш спокою і тиші - то до Андрія (тільки його до себе не запрошуй , бо тоді спокою не буде) В будь-якому випадку - маякуй, може підтянусь на пару днів.Я буду з трьома маленькими дітьми - потрібні мінімально-розумні умови: ліжка/душ/туалет/холодильник. Люкс не потрібен..
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 16 Июнь 2011 - 14:54
План такий: в неділю 26.06 зранку виїжаємо з Києва, в районі обіда (якщо не заблукаємо по дорозі ) будемо в Луцьку, де плануємо на годинку затриматись і перекусити (смачно і недорого - порадьте ) і затаритись місцевим свіжим пивком (ked, ау ).
Вирішили не вигадувати велосипед і зупинитися в перевіреному місті - база Салют на Світязі, де проходила опельовка у 2009 році. Плануємо бути там до пятниці 01.07.
Хто має бажання приєднатися чи просто зустрітися - велком - O67-2Ч3-7Ч-26!
Изменено: vasikk, 16 Июнь 2011 - 15:00
Опубликовано 16 Июнь 2011 - 15:12
Ау, Васік. Я з 24.06 по 26.06 буду в Києві. Назад їду 26-го. Правда, не з самого ранку. Годині, мабуть в 10-й - 11й ранку. Зізвонимося, може й разом поїдемо. То до Луцька точно не заблудишсяПлан такий: в неділю 26.06 зранку виїжаємо з Києва, ...затаритись місцевим свіжим пивком (ked, ау ).
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 17 Июнь 2011 - 09:30
Це було б просто суперАу, Васік. Я з 24.06 по 26.06 буду в Києві. Назад їду 26-го. Правда, не з самого ранку. Годині, мабуть в 10-й - 11й ранку. Зізвонимося, може й разом поїдемо. То до Луцька точно не заблудишся
Наберу тебе в суботу 25-ого під вечір
Вмієш заінтригуватимайдан за тобою плаче
Я про нього памятаю ще з минулого Світязя
Опубликовано 04 Июль 2011 - 16:20
Все сподобалось і мені, і дружині, і дітям (інакше і бути не могло). З погодою вважаю нам повезло (не було жодного дня коли б я не купався) враховуючи, що майже всю Україну топило я встиг загоріти не гріше колег, які тільки но повернулися з Болгарії
Друзям з Волині привіт і подяка за домогу, компанію і супровід.
Не шкодую жодної хвилини потраченої на відпочинок та дорогу.
Чекайте в гості ще
Опубликовано 04 Июль 2011 - 16:59
Погода була супер, якби було ще тепліше - я б лежав з опіками в лікарні ))давай ще, тільки з правильною погодою))
Водичка - так, була 17-18 градусів, але мене це не зупиняло. Та що я, малих з води важко було вигнати - жодного натяку на застуду..
Опубликовано 06 Июль 2011 - 12:24
Андрюха мене проміняв на рибалку а твого номеру на знаю ((Васік радий що ти гарно відпочив! назад коли їхав мабуть злякався до нас з Андрюхою звонити, позвонив до непющого Едіка
Так що в цей раз мені допоміг Едік - об'їхали все місто, щоб знайти місце де перекусити - за що йому велика подяка
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых