Реклама
Предварительный подогрев двигателя до запускапока не оформленные мысли, наброски
Опубликовано 17 Декабрь 2012 - 09:09
правильні хлопці хочуть встановити автономку...,коли +35 за бортом у липні місяці...все сильнее автономку установить хочется
В цей час треба не хотіти,а користуватись..
А хоча..."...скільки там тієї зими?всього шість місяців"(с)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 17 Декабрь 2012 - 19:16
Тобто погріти попу влітку на морі 1Куе знайдеться...А взимку "мерзни/мерзни вовчий хвіст" нема для тебе куе!в это время слишком тепло и денюжка улетает на море и т.д. а на автономку нужно где то 1К у.е. с учетом работы
Де логіка?!
"Буде тобі краще ніж в рідної мами!"(с)и денег ещё на обратную дорогу даст, и бутербродов сделает.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 17 Декабрь 2012 - 19:52
Вітчизна пам'ятає своїх героїв ...До речі воно(вебасто )продовжує свою працю....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 17 Декабрь 2012 - 20:08
Вітчизна пам'ятає своїх героїв
Почекай трошки... Ось скінчиться в мене гарантія...
До речі воно(вебасто )продовжує свою працю....
"Вона працює..."
Одне можу сказати - якщо є опція, котру я буду встановлювати на кожен свій наступний авто (якщо буде на те Божа воля), то це саме "воно(вебасто )"....
Жизнь дается человеку один раз и ту ему по-человечески прожить не дают...
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 10:42
Кстати говоря, моя DEFA тоже "працює". И тоже перетащу ее ОДНОЗНАЧНО на свое следующее авто. Уже не представляю, как без нее можно при минусовой т-ре."Вона працює..."
Одне можу сказати - якщо є опція, котру я буду встановлювати на кожен свій наступний авто (якщо буде на те Божа воля), то це саме "воно(вебасто )"....
Вернее - вчера в городе пришлось почувствовать ужос при -17, сидел и матюкался...
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 12:05
автономка таки лучше,а если еще и с gsm-модулем ....Кстати говоря, моя DEFA тоже "працює". И тоже перетащу ее ОДНОЗНАЧНО на свое следующее авто. Уже не представляю, как без нее можно при минусовой т-ре.
Вернее - вчера в городе пришлось почувствовать ужос при -17, сидел и матюкался...
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 15:10
В Авео навалом місця під капотом,де автономка буде себе вільно почувати...Было бы место под капотом - я б себе и БУ автономку в довесок поставил. Немного жахает тем, что АКБ просаживает, но живут же люди с этим :)
АКБ?Заводська 45Ач.5 рік працує на автономку...Що таке просажує?
Изменено: Юстас, 18 Декабрь 2012 - 15:11
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 16:51
В Авео навалом місця під капотом,де автономка буде себе вільно почувати...
АКБ?Заводська 45Ач.5 рік працує на автономку...Що таке просажує?
В мене новий аккумулятор нормально працював тільки перший рік(Омега Б 77 ампергодин;генератор 120А).Потім вимагав підзарядки,бо елементарно вебасто не запускалось(переважно їжджу по місту,короткі відстані).Хоча для двигуна цього заряду цілком вистачало.Аккумулятор має бути хорошим,бо видно,як просідає напруга на аккумі під навантаженням під час запуску
Немного жахает тем, что АКБ просаживает, но живут же люди с этим :)
Есть такой момент
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 17:13
Скажу тобі чесно,дуже багато народу жаліться на якість нових акуумів...В мене новий аккумулятор нормально працював тільки перший рік(Омега Б 77 ампергодин;генератор 120А).Потім вимагав підзарядки,бо елементарно вебасто не запускалось(переважно їжджу по місту,короткі відстані).Хоча для двигуна цього заряду цілком вистачало.Аккумулятор має бути хорошим,бо видно,як просідає напруга на аккумі під навантаженням під час запуску
Але мені пощастило,бо автівка сюди приїздить з Япії повністю зібрана...
Одним словом,якщо крякне акуум-буду купляти у офіціалів,скільки б він не коштував...
45Ач.і ніяких зовсім проблем з запуском автономки.Називається щось тіпа "ясака"...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 20:43
Скажу тобі чесно,дуже багато народу жаліться на якість нових акуумів...
Але мені пощастило,бо автівка сюди приїздить з Япії повністю зібрана...
Одним словом,якщо крякне акуум-буду купляти у офіціалів,скільки б він не коштував...
45Ач.і ніяких зовсім проблем з запуском автономки.Називається щось тіпа "ясака"...
В мене була Топла.Сьогодні придбав італійський Фіам
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 21:12
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 21:16
нехай радуєВ мене була Топла.Сьогодні придбав італійський Фіам
Так це ж 11 заповідь...і вона наступна за "не убий!"Не забывайте о правиле, содержащемся в каждой инструкции к автономке: если печка работала 30 мин., то и ехать после этого необходимо не менее 30 мин.! У вас под капотом аккумуляторы, а не атомные реакторы!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 21:23
Не забывайте о правиле, содержащемся в каждой инструкции к автономке: если печка работала 30 мин., то и ехать после этого необходимо не менее 30 мин.! У вас под капотом аккумуляторы, а не атомные реакторы!
А что делать тем,кому до работы 5-7 км?
Кстати,первый год Топла у меня работала вообще без проблем.Хотя аккумулятор я не подзаряжал
нехай радує
Подивимось.Має бути оригінал.Подивимось,як довго він витримає мої знущання над ним
Опубликовано 18 Декабрь 2012 - 21:28
Після заводу ДВС(або після закінчення їздки)-нехай потарабанить ДВС хвилин 15 на холостому....А что делать тем,кому до работы 5-7 км?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Декабрь 2012 - 01:04
Нікому не доводилось стикатися з даним китайським гапаратом
http://elcoma.ru/pre...dzhi-p-210.html
http://www.autonahod...talog/a0023028/
Не зміг знайти в інтернеті продавців в Україні
Опубликовано 20 Декабрь 2012 - 09:35
И не ищи лучшеПідігрівач з використанням нанотехнологій
Нікому не доводилось стикатися з даним китайським гапаратом
http://elcoma.ru/pre...dzhi-p-210.html
http://www.autonahod...talog/a0023028/
Не зміг знайти в інтернеті продавців в Україні
Или очень хочется рискнуть деньгами и машиной (не дай бог, конечно) ?
Опубликовано 20 Декабрь 2012 - 19:16
Та по большому счету про обаТи про той витвір мистецтва , що на фотці , чи про підігрівач по ссилці?
Считаю, что оба имеют право на жизнь, но только в автомобилях их изобретателей.
Парни, мы ж не на запорах ездим, чтоб до такого докатиться...
Изменено: Dlinny, 20 Декабрь 2012 - 19:17
Опубликовано 20 Декабрь 2012 - 19:38
на запорожець,вироби за які йде мова неможливо встановити фізично.Бо охолодження ДВС повітряне...Та по большому счету про оба
Считаю, что оба имеют право на жизнь, но только в автомобилях их изобретателей.
Парни, мы ж не на запорах ездим, чтоб до такого докатиться...
Якщо ж розглядати більш детально виріб конструкторів з піднебесної,то він має право на життя наприклад у власника приватного будинку...
Небагато чим він відрізняється по свої суті від тої ж Дефи ...Тільки дефа кошту 200уй,а цей "виріб"50уй...
Кип'ятильник кип'ятильником.Кому підходить по способу експлуатації-варіант не гвалтувати попихач у морози...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Декабрь 2012 - 20:07
А что делать тем,кому до работы 5-7 км?
Автономки не Вас - аккумуляторы не батарейки, не 2 грн. стОят, а в режиме "30 мин. греем, 5 мин. едем" умирать они будут очень быстро... Идеальный вариант - электрический обогрев, но это реально только для гаража либо частного дома...
Либо (как вариант) разработай более длинный маршрут до работы, минут эдак на 40...
Опубликовано 20 Декабрь 2012 - 20:31
Автономки не Вас - аккумуляторы не батарейки, не 2 грн. стОят, а в режиме "30 мин. греем, 5 мин. едем" умирать они будут очень быстро... Идеальный вариант - электрический обогрев, но это реально только для гаража либо частного дома...
Либо (как вариант) разработай более длинный маршрут до работы, минут эдак на 40...
Игорь!Ну в таком графике,как у меня,ездят многие: дом-работа-дом.И большинство из нас не ездит на работу по 30 минут.
Как вариант буду раз в месяц подзаряжать.Маршрут на 40 минут каждый день-это мегаизврат.Да и купить раз в два-три года аккумулятор за 800-1000 грн лично для меня не проблема
Опубликовано 20 Декабрь 2012 - 21:25
А ти в одіяльце ДВС укутай..сегодня -8,5, грел 2 часа на улице - не прогрел, мало 1 кВт.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Декабрь 2012 - 11:59
Також схиляюся до такої думки. Можна було б попробувати в роботі даний китайський пристрій, плюс в ньому це наявність помпи і простота монтажу, ще якби надійність...Якщо ж розглядати більш детально виріб конструкторів з піднебесної,то він має право на життя наприклад у власника приватного будинку...
Небагато чим він відрізняється по свої суті від тої ж Дефи ...Тільки дефа кошту 200уй,а цей "виріб"50уй...
Кип'ятильник кип'ятильником.Кому підходить по способу експлуатації-варіант не гвалтувати попихач у морози...
Опубликовано 21 Декабрь 2012 - 15:54
Ну...надійність можна підвищити...Треба покласти в багажник з'єднувач(трубку) по діаметру розрізаного для монтажу патрубкаАбо ж сам патрубок...китайський пристрій, плюс в ньому це наявність помпи і простота монтажу, ще якби надійність...
У випадку чого,можна буде швидко деактувати прилад...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Декабрь 2012 - 17:47
Ага.Ну...надійність можна підвищити...Треба покласти в багажник з'єднувач(трубку) по діаметру розрізаного для монтажу патрубкаАбо ж сам патрубок...
У випадку чого,можна буде швидко деактувати прилад...
Китайский девайс: за 50 уе получаем сам девайс, постоянную "измену" (а вдруг что-то случится) и в качестве бонуса - секас с возвратом патрубков в исходное состояние.
Норвежский девайс: за 200 уе получаем девайс и забываем думать о чем-то. Неинтересно... Не по-нашему это...
5 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых