Дніпро-Лєх
Здається, найбільше помилився той, хто казав, що "Дніпру" пощастило з суперником. Але закидати "Лєх" шапками не вдалося. Особисто мені ця команда сподобалась. Всі потуги "Дніпра" у спробах зрівняти рахунок були ніби й тактично правильні, але надто прямолінійні і передбачувані, тому легко "читались" польськими захисниками і не створювали особливих проблем. За винятком двох моментів під завісу матчу (удар в штангу Шахова і в перекладину Селезньова), в яких просто не пофартило.
Матч відповідь буде надзвичайно важким для "Дніпра" - треба вигравати з перевагою в 2 м"ячі на виїзді. Як це зробити, не оголяючи тили перед досить сильним суперником, яким несподівано виявився "Лєх" - це питання мабуть буде причиною не одної безсонної ночі для Безсонова (оце сказав, аж самому сподобалось
)
Омонія-Металіст
Омонія теж виявилась не такою простою, як здавалось, і "зубки" показала. Але "Металіст свою справу зробив - забив гол і спокійно довів матч до переможного кінця. Дома, я думаю у "Металіста" також особливих проблем не буде.
Галатасарай-Карпати
Два різних тайми. На мою думку, львів"яни не те щоб підсіли фізично, а занадто рано повірили в перемогу і розслабили "батони", що привело до зниження концентрації. За це і були покарані. Кінцевий результат матчу здався трохи нелогічним після такого обнадійливого першого тайму. Але шанси у "Карпат" дуже непогані, хоча матч-відповідь простим для них не буде, думаю, "Галатасарай" їм під силу.
Байєр-Таврія
Все прогнозовано і логічно.
Рослини дуже корисні - вони виділяють кисень, який життєво необхідний автомобілям.